Tradycje kulinarne Norwegii

Ocena:
Brak ocen
Ocena 0.0 (0)
Wydawca: Hanami

Zapierające dech fiordy i piękno przyrody, a jednocześnie trudne warunki geograficzne. 

Czytaj więcej

Promocja 24,55 zł
73,50 zł
48,95 zł
Wysyłka w 24 godziny
Ostatnie sztuki
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką : 48,95 zł
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 48 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 48 punktów. Więcej o programie lojalnościowym przeczytasz tutaj

 

Norwegia to kraj, którego mieszkańcy przez lata pokonując wszelkie trudności i wspierając się wzajemnie, stworzyli unikatową kulturę kulinarną. To kraina nabiału, ryb, owoców morza, słodkich wypieków, a także kawy. Warto się przekonać, że to kierunek podróży dla wszystkich szukających mniej znanych smaków.

"Tradycje kulinarne Norwegii" to kolejna książka poświęcona nordyckiej kulturze kulinarnej autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek – kulturoznawcy, dziennikarki i zdobywczyni wielu światowych nagród.

Partnerami projektu są: Ambasada Królestwa Norwegii w Warszawie, Arctic Paper, Fundacja Bunkatura, Instytucja Kultury Samorządu Województwa Pomorskiego i Nadbałtyckie Centrum Kultury w Gdańsku.

 

Ocena ogólna:

Brak ocen
Ocena 0.0 (0)
Brak ocen - bądź pierwszy!

Ocena rozgrywki:

Złożoność:

Losowość:

Interakcja:

Podstawowe informacje

Liczba stron: 240

Oprawa: miękka ze skrzydełkami

Wydawca: Hanami

Autor: Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Wydanie: 2022

Opinie o produkcie

Ocena ogólna:

Brak ocen
Ocena 0.0 (0)
na podstawie 0 ocen

Ocena rozgrywki:

Złożoność:

Losowość:

Interakcja:

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Zapisz się do naszego newslettera!

Otrzymasz najnowsze informacje o promocjach, nowościach
i obniżkach
w naszym sklepie.

Możesz zrezygnować w każdej chwili. W tym celu należy odnaleźć szczegóły w naszej informacji prawnej.